Om oss

Vi har expanderat

City Cab, Mini Taxi, och Knutpunkten taxi har ingått i en Taxi Allians med oss. Tillsammans förfogar vi idag över åtta taxibilar och vi kan nu erbjuda vår service till ännu fler kunder.

Kvalitet

Vi tillämpar prisgaranti, vilket innebär att du som kund i förväg kan ta reda på vad resan maximalt kommer att kosta. Alltid fast pris mellan Ängelholms flygplats till Helsingborg. Våra chaufförer har givetvis genomgått en gedigen grundutbildning som omfattar lokalkännedom, hjärt- och lungräddning, brandskydd, kundbemötande m.m.

Service

Redan i beställningsögonblicket ger växeln i normalfallet besked om när bilen kommer. Alternativet är att föraren på sin väg till hämtningsadressen ringer upp kunden och ger besked. taxihelsingborg1 ligger i framkant vad gäller trafikledningssystem.

Säkerhet och trygghet

Samtliga bilar har alkolås och på begäran tillgång till bilbarnstol. taxihelsingborg1 bilar är även försedda med skyddskameror. Våra bilar är lätta att känna igen, har en enhetlig design, våra chaufförer bär en enhetligt klädsel och har alltid legitimation synlig i bilen. Du ska kunna lita på att det är en bil från taxihelsingborg1 du kliver in i.

Miljöarbete

Vi har insett vikten av ett arbete som inte bara tar hänsyn till miljön, utan vi jobbar även aktivt för att förbättra den.  taxihelsingborg1 tillämpar ett effektivt GPS-trafikledningssystem som innebär att vi alltid skickar den bil som geografiskt befinner sig närmast dig. Tack vare systemet med GPS-navigering minimeras eventuella tomkörningar. Vi på taxihelsingborg1 sätter ribban högt och vår målsättning är att alla våra bilar ska vara miljöbilar 2011. Samtliga fordon uppfyller minst miljökrav 2005 eller 2005 PM